Καλώς ήρθατε

Σε αυτό το Blog θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω όλες τις πληροφορίες που μπορώ να συγκεντρώσω για τα οχήματα που περάσανε από τον Ελληνικό στρατό από το 1900 έως και τις μέρες μας. Αυτήν την στιγμή έχω δημοσιεύσει άρθρα για τα 77 από τα 150+ οχήματα που έχουμε πληροφορίες. Κάθε μέρα θα προσπαθώ να ανεβάζω όσα μπορώ περισσότερα έτσι ώστε όλες οι συγκεντρωμένες πληροφορίες να ανεβούν.

Ο σκοπός του blog και της έρευνας μου είναι απλά η καταγραφή των τύπων που περάσανε από τον Ελληνικό στρατό, με τεχνικά χαρακτηριστικά, συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά όσα περισσότερες φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία για την δράση τους μπορούμε να συγκεντρώσουμε. Στην συνέχεια θα υπάρχουν και πληροφορίες για οχήματα που έχουν διασωθεί και βρίσκονται σε μουσεία ή ιδιωτικές συλλογές.

Ο δρόμος είναι μακρύς εφόσον θα πρέπει η έρευνα να είναι διαρκής και επιμελής έτσι ώστε να υπάρχουν τα σωστά αποτελέσματα. Εδώ σε αυτό το σημείο μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς στέλνοντας μου πληροφορίες, φωτογραφίες ή διορθώσεις που χρειάζονται τα κείμενα. Επικοινωνήστε μαζί μου από την φόρμα επικοινωνίας αλλά και από το email  vonkalts@gmail.com.                             Ευχαριστώ πολύ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.